Kedves Látogatóink!
Honlapunk gyors átalakításon esik át. A változtatásokat működés közben végezzük el, így esetlegességekkel és apróbb hibákkal is találkozhatnak.
Igyekszünk a javításokkal.

Ügyfeleink megkeresését követően, minden esetben arra törekszünk, hogy mind funkcionalitásában, mind esztétikai szempontból a lehető legmagasabb színvonalú honlapot készítsük el, melyet örömmel ajánl megtekintésre partnereinek, s melyre mi is büszkék lehetünk.

Technikai szempontból választhat statikus, vagy dinamikus honlapot egyaránt. Dinamikus honlapjaink lehetőséget biztosítanak adatbázisok kezelésére, hírportálok, vagy akár webáruházak létrehozására is.

A választás az Öné, de tiszta szívből ma már csak dinamikus megoldásainkat ajánljuk, melyek mögött minden esetben szerkesztőségi felület található. Ezek az oldalak akár önállóan is gondozhatók.

Partnereink bízhatnak abban, hogy szükség esetén tanácsadással is segítjük a döntések meghozatalát. A honlap szerkezetének kialakításánál, a megfelelő megoldások megtalálásánál mindvégig megrendelőnk mellett állunk. Évekre visszanyúló tapasztalattal rendelkezünk azon a téren, hogy szükség esetén megpróbáljunk "ügyfelünk fejével" gondolkozni, s ha szükséges, számára újszerű, esetleg szokatlan lehetőségeket is felkínáljunk.

Már most felhívjuk leendő partnereink figyelmét arra, hogy szinte minden weboldal legfontosabb alkotóeleme a tartalom, melyet természetesen kizárólag a honlap tulajdonosa szolgáltathat.

Választását megkönnyíti, amennyiben ötletet merít korábban elkészült honlapjainkból.

 


STATIKUS HONLAPOK

Statikus honlapot az esetben ajánlunk ügyfeleinknek, amennyiben a weboldal viszonylag ritkán tartalmaz változásokat. Ezek a weblapok elsősorban a bemutatkozást szolgálják. 

 

 

DINAMIKUS HONLAPOK

Dinamikus megoldásaink segítségével létrehozunk önnek egy egyedi igényei szerint kialakított portálrendszert, mely lehetőséget biztosít a felhasználó számára hírek, információk önálló felvitelére. Ezek a honlapok számtalan szolgáltatással rendelkezhetnek. Ilyenek többek között: adatbázisok kezelése, eseménynaptár, hírlevél, galéria, blog, keresés, stb...

 

WEBÁRUHÁZAK

Értékesítse Ön is termékeit, szolgáltatásait az interneten. Készséggel állunk szolgálatára webáruháza kialakításánál is.

 

HONLAP KARBANTARTÁS

A honlap szerkezetének kialakítása és tartalmi feltöltése csak a kezdet. Partnerei akkor térnek vissza weboldalára, ha ott naprakész tájékoztatást kapnak, s rendszeresen friss információkat találnak. A honlap karbantartása rendszeres odafigyelést igényel. Ezt a figyelmet, s szakszerű segítségünket nyújtjuk Önnek.

 

TARTALMI GONDOZÁS

Igény esetén vállaljuk a létrehozott weboldal tartalmi gondozását is, mely magában foglalja friss hírek, képek feltöltését, esetlegesen új szolgáltatások beüzemelését.

Extra szolgáltatásaink között szerepelhet lapszemlézés, vagy akár közösségi oldalak gondozása is.

 

Az elkészült honlapokat legtöbb esetben saját szerverünkön üzemeltetjük, ezzel biztosítjuk a háttérszolgáltatások zavartalan működését. A kapcsolódó tárhelyszolgáltatásokról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat:

Tárhely, webhosting

TEKINTSE MEG REFERENCIÁINKAT IS!

CSABAPROG
Informatikai, Kulturális és Produkciós Kft.
 
Székhely:
5675 Telekgerendás, Koszna János u. 24.
 
Levelezési cím:
5675 Telekgerendás, Koszna János u. 24.
 
Tel.:
+36 30 9677 304
E-mail:
info (kukac) csabaprog.hu
Adószám:
13452720-2-04